Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

10 dingen die alle meiden met hairextensions herkennen

Als je hairextensions hebt laten zetten, dan zie je er natuurlijk ineens heel anders uit. En dat kan de nodige opmerkingen veroorzaken. Ook kan het allerlei leuke en grappige situaties veroorzaken! De volgende 10 dingen herkennen alle meiden die extensions hebben!

herkenbare situaties met hairextensions

1. Iedereen is jaloers op je volle bos met lang haar

Nu je extensions hebt, valt jouw mooie bos haar ineens op! Je ziet er anders uit en dat zorgt natuurlijk voor reacties, voornamelijk jaloerse reacties. Denk aan positieve opmerkingen als “ik wou dat ik zulk mooi haar had!” en “waar heb je die extensions vandaan?”. Dan geef je natuurlijk gewoon als antwoord dat je je mooie extensions bij Hairextensions Voordeel gekocht hebt! Maar er zijn natuurlijk ook mensen die jaloers op je zijn en dit op een negatieve manier uiten door te zeggen “het is niet eens je eigen haar” en “zo kan ik het ook”. Trek je er niets van aan; jij ziet er fabulous uit!

2. Je voelt je kaal als je ze niet in hebt

Heb je bijvoorbeeld clip-in of wire extensions en heb je ze even een dagje niet in? Dan heb je altijd het gevoel alsof je kaal bent. Natuurlijk zit je eigen mooie haar er dan nog, maar het voelt anders. Als je in de spiegel kijkt, lijkt het net of je iets mist! Toch is het helemaal niet erg om een dagje geen extensions in te hebben. Je hoeft dan even nergens op te letten je geeft je haar even wat rust!

3. Mensen kijken raar op als je je haar gaat borstelen

Ja mensen, hairextensions borstel je nu eenmaal op een andere manier dan je eigen haar! Als mensen niet doorhebben dat jij extensions hebt, en je ineens op je kop gaat hangen om je haar te borstelen, kun je nog wel eens scheve gezichten krijgen. Helemaal niet erg, je legt het gewoon uit en lacht er samen om!

4. Je moet wat voorzichtiger met je haar zijn

Een vriendin die vraagt of ze even je haar zal borstelen of stijlen? Ho, stop! Dat kun je maar beter even zelf doen, want je hairextensions hebben wel wat gebruiksaanwijzingen. Spontaan een duik in het zwembad of in de zee nemen? Dat kan ook niet zomaar! Natuurlijk heb jij dit ervoor over, want die mooie volle bos haar neemt niemand jou meer af.

5. Mensen zijn verbaasd over je snelle wisseling van coupes

Opmerkingen als “huh, laatst had je nog blond haar” en “wow, wat heb je ineens lang haar” vliegen je dagelijks om de oren. Ja, dat is nu eenmaal wat extensions kunnen veroorzaken!

6. Oeps… vergeten je clip-in extensions uit je haar te halen…

Je bent naar een feestje geweest en hebt, om er geweldig uit te zien, je clip-in extensions in gedaan.  Jouw coupe ziet er geweldig uit, en jij natuurlijk ook! Na het feestje nog even de stad in en voor je het weet lig je in je bed en val je meteen in slaap, omdat je supermoe bent. Daar heb je spijt van de volgende ochtend, want je bent vergeten je clip-in extensions uit je haar te halen, en die zitten nu helemaal in de knoop. Balen! Gelukkig kun je de klitten er voorzichtig uit borstelen en ervoor zorgen dat ze er weer top uitzien.

7. Dilemma’s in de ochtend

Half 7 en je wekker gaat… Je kunt nu opstaan en je hairextensions indoen en er de hele dag geweldig uitzien, of nog een kwartiertje blijven liggen en met een warrig knotje in naar je werk. Waar kies je voor? Ach, die extensions zitten er zo in en daar heb je een hele dag plezier van, dus hop je bed uit!

8. Eindeloze mogelijkheden op het gebied van haarstijlen

Hairextensions lenen zich natuurlijk perfect om los te dragen, maar je kunt er ook zoveel meer mee! Maak er een volle paardenstaart van, of een stoere, rommelige schuine vlecht. Met meer haar kun je ineens ook veel meer. Dat kan er weleens voor zorgen dat je uren voor de spiegel gaat staan en niet weet hoe je je haar moet dragen… Maar hé, hoe je het ook draagt, het zal er altijd goed uitzien!

9. Je kunt meegaan met alle trends

Deze borduurt eigenlijk voort op punt 8… Er is geen enkele haartrend waar jij niet aan mee kunt doen! Zo kun jij alle haartrends van 2017 afwisselen in één zomer. Van beachy waves tot steil en glanzend; jij loopt er altijd hip bij!

10. Je beeldt je in hoe anderen eruit zouden zien met extensions

Je weet wat voor effect de extensions op jouw coupe gehad hebben, en hoeveel goede reacties je erop gehad hebt… Daarom beeld je je ineens bij iedereen in hoe het er bij hen uit zou zien… Je moeder met kort, dun haar; hoe zou zij eruitzien met hairextensions? Of je kleine zusje, of je vader… Nee, die is daar vast niet voor in. Ach, in jouw ogen ziet iedereen er mooier uit met extensions!

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.