Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
klantenservice

Gebruik en onderhoud

Gebruik en onderhoud

Borstelen en kammen

Borstel het haar voor het wassen goed door, begin bij de punten en werk zo geleidelijk naar de hoofdhuid toe. Borstel of kam het haar nooit als het nat is. Gebruik hiervoor de speciale extensions borstel van bijvoorbeeld; Euro.So.Cap, Balmain Hair of Comair.

Wassen en verzorging

Het haar in de eerste 24 uur na het inzetten van de hairextensions niet wassen. De keratinebondjes moeten eerst goed uitharden. Was het haar altijd met het hoofd achterover gebogen, dus met de haarlengte mee en niet als een grote bos boven op uw hoofd, dit ter voorkoming van klitvorming. Vóór het inzetten van de hair extensions het haar ALTIJD met een Pre-Extensions Shampoo wassen. Voor gegarandeerd mooi haar, wast u het haar elke keer met een Extensions Shampoo van bijvoorbeeld Euro.So.Cap of Balmain Hair. (Deze shampoo’s hebben een lage pH-waarde) Kam vervolgens met uw vingers de Extensions conditioner goed door. Zorg ervoor dat er na het uitspoelen geen resten achterblijven van shampoo of conditioner. Met een handdoek de haren voorzichtig droogdeppen en niet wrijven. U kunt voor extra verzorging de Serum Fluid van Silk System in de punten kneden. Dit reparerende serum herstelt en beschermt de haarvezel en geeft een bijzonder mooie glans.

Drogen en stylen

Als u het haar zonder warmte wilt laten drogen, moet u het haar enkel bij de hoofdhuid een de aanhechting met de föhn drogen. Indien u het haar in zijn geheel föhnt, dan altijd eerst bij de hoofdhuid of de aanhechting, daarna de lengte tot aan de punten. Let u erop dat u de föhn niet te dicht tegen het haar, in het bijzonder tegen de aanhechting houdt, omdat de hete lucht van de föhn 160 tot 180 graden kan zijn. Dit geld natuurlijk voor het gebruik van een styltang. Wanneer u finishing producten gebruikt, let er dan op dat er een laag percentage alcohol in zit. Alcohol kan de keratinebondjes beschadigen.

Slapen en vrijetijd

Voor het slapen gaan het haar in een staart doen of een losse vlecht maken. Dit voorkomt klitten en knopen. Niet met nat haar gaan slapen. Als je regelmatig zwemt of op vakantie gaat, terwijl je hair extensions draagt, adviseren wij je haar in een staart te doen of een losse vlecht te dragen. Producten die ethanol, fruitzuren of zwavelhoudende stoffen bevatten, mogen niet gebruikt worden. Ze tasten de keratinebondjes aan. Bij zwemmen in een thermaal bad, het haar droog houden, wegens zwavelhoudende stoffen.

Ga nooit met nat haar slapen en laat jouw haar nooit nat opdrogen. Je dient het haar altijd helemaal droog te föhnen.

Permanenten en kleuren

Het chemisch behandelen van het haar (d.m.v. permanent, haarverf, toner, juno en kleur shampoo achtige producten) is geheel op eigen verantwoording en risico. Raadpleeg altijd een hair extension specialist alvorens te starten.

 

Let op: het gebruik van siler shampoo op hair extentsions is geheel op eigen verantwoording
Uitval van hair Extensions

Door dagelijkse haaruitval is het mogelijk dat er ook hair extensions uitvallen. Dit is heel normaal en het is niet nodig dat je hierover zorgen maakt. In de eerste maand mag ongeveer 10% van het de hair extensions uitvallen.

“Wij adviseren altijd de verzorgingspakketten van Balmain Hair en Euro So.Cap, want hoe beter jij de extensions verzorgd, des te natuurlijker ze zijn en ze gaan veel langer mee!”

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.