Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
klantenservice

Hoe ruilen en retouren

Hairextensions voordeel geeft antwoord

Hoe ruilen en retouren

Alle artikelen die je in de webwinkel van Hairextensions Voordeel koopt, kun je binnen 14 dagen na ontvangst ruilen en retourneren. Lees de pagina Garantie ruilen en retouren wat de voorwaarden zijn voor een probleemloze verwerking.

 

Hoe stuur ik mijn product(en) retour

  1. Meld je retour aan via info@hairextensionsvoordeel.nl
  2. Maak je retourpakketje klaar, met daarin de producten die je retour wilt sturen en voeg de pakbon die is meegeleverd erbij. Denk aan het milieu! Gebruik het pakketje wat je van ons hebt ontvangen om je producten mee retour te sturen;
  3. Schrijf ons adres duidelijk op het retourpakketje;
   Hairextensions Voordeel
   Afdeling retouren
   Lange Brugstraat 99-B Let op: vergeet niet de letter: B toe te voegen aan het adres!
   4871 CN Etten-Leur
  4. Lever het retourpakketje in bij een PostNL locatie, retourkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden ten alle tijde geweigerd.Wij raden aan om je retourpakketje aangetekend te verzenden, zodat je de zekerheid hebt dat je retour door ons is ontvangen. Je bent immers zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het is uiteraard niet verplicht om aangetekend retour te zenden.
Retourbeleid

Alle producten die je bij Hairextensions Voordeel besteld, mogen binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. De termijn van 14 dagen gaat in nadat je, of een derde, die niet de vervoerder is, de producten heeft ontvangen. Binnen de termijn van 14 dagen dien je 1) de herroeping te melden volgens dit formulier, en 2) de producten aan ons te retourneren. In geval van retournering per post, heb je de producten tijdig geretourneerd indien de artikelen binnen 14 dagen zijn afgegeven bij het postkantoor of de vervoerder. Bewaar ten alle tijden het ontvangstbewijs met track-and-trace code totdat de retour volledig bij ons is verwerkt.

Lees de pagina Garantie ruilen en retouren wat de voorwaarden zijn voor een probleemloze verwerking.

Alle producten dienen compleet, ongedragen, onbehandeld en in de originele verpakking te zijn. De producten bevinden zich in een staat, zodat ze als nieuw verkocht kunnen worden. Als de artikelen zichtbaar gedragen en/of behandeld zijn, behouden we ons het recht voor de producten naar de afzender terug te sturen. Let op: wij zullen kosten in rekening brengen om de producten aan je terug te sturen.

Wij behouden het recht om retourzendingen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds gebruikt zijn, of buiten onze schuld zijn beschadigd. Dit geldt ook als de producten verkeerd zijn behandeld.

TIP!


Om de juiste keuze te maken qua soort extensions, kleur en hoeveelheid raden wij aan om zorgvuldig de beschrijvingen bij het desbetreffende product te lezen. Hierin proberen wij zo veel mogelijk informatie te geven. Twijfel je toch of heb je nog een andere vraag? Dan mag je altijd met ons opnemen! Dat kan via email op info@hairextensionsvoordeel.nl of onze Facebook Messenger.

Ruilen

Als je toch graag een ander product, kleur of lengte wenst, kun je wanneer het jouw uitkomt, een nieuwe bestelling plaatsen. Het product dat je dan niet wilt houden kun je zoals hierboven beschreven staat retourneren. Mocht je vragen hebben over de voorraad, of een artikel dat op dit moment uitverkocht is mag je altijd contact met ons opnemen.

 

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.