Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Winkel

Balmain Clip-in Extensions

Balmain Clip-In Extensions

Helaas is niet iedereen van nature gezegend met een volle bos haar. Veel vrouwen hebben dun haar of haar dat niet goed wil groeien. Het is niks om je voor te schamen, maar toch balen veel vrouwen ervan. De makkelijkste oplossing voor meer volume en langere lokken is het nemen van hairextensions. Omdat je weinig haar hebt, of omdat je een keer het kapsel wilt proberen van een celebrity. Er kunnen talloze redenen zijn voor het nemen van hairextensions.

Om het nog makkelijker te maken, is er nu een vorm van hairextensions waarmee je binnen 5 minuten zelf schitterend lang haar creëert. Clip-In Extensions zijn hot en niet zonder reden. Je kunt deze extensions namelijk zelf inbrengen door middel van clips en je kunt ze er ook weer uithalen wanneer je wilt. Als je bijvoorbeeld alleen lange manen wilt voor een feestje en niet op je werk, dan kan dit. Clip-In Extensions zijn niet schadelijk voor je haar en kunnen dagelijks worden gebruikt. Een ander voordeel van deze vorm van extensions is dat je ze kunt krullen, stijlen, föhnen en verven. Je moet de extensions wel uitdoen voor het slapen, anders heb je kans dat de hairextensions beschadigen.

Kwaliteit Balmain

Lijken Clip-In Extensions je wat? En hecht je veel waarde aan een hoge kwaliteit? Dan zijn Clip-In Extensions van Balmain echt iets voor jou! Balmain heeft een Clip-In Weft Set van Human Hair. De set is gemaakt van 100% echt haar en voegt volume, lengte en kleur toe aan je eigen haar. Balmain heeft een uitgebreid assortiment met verschillende haarverlengingstechnieken. Buiten de op deze pagina te bestellen Clip-In Extensions, zijn er nog vele andere soorten extensions van Balmain te bestellen op onze website. Een overzicht:

Balmain Weft Extensions
Balmain Tape Extensions
Balmain Fill-In Extensions

Balmain Hair staat voor een hoge kwaliteit en een duurzame haarverlenging. Balmain Hair garandeert deze kwaliteit door het geven van een garantie van 6 maanden, mits het haar tussendoor wordt verzorgd met Balmain Hair Care.

De set Clip-In Extensions is 40 centimeter lang. Het bevat 5 strips in verschillende breedtes (2x 7,5 cm, 1x 13 cm, 1x 20 cm, 1x 25 cm) en de set heeft een onzichtbare integratie dankzij de Soft Blend Edge.

Balmain Elegance

Balmain heeft ook nog een andere Clip-In lijn, namelijk Balmain Elegance. Dit assortiment bevat veel hippe producten, zoals haarstukken voor meer volume op de kruin, clip-in pony’s en paardenstaarten. De paardenstaarten zijn erg populair op modeshows. Het haar van deze lijn is kunstmatig en dit merk je ook aan de prijs. Dit zogeheten Memory Hair is speciaal ontwikkeld door Balmain en heeft vele voordelen. Het haar oogt natuurlijk en is 20% lichter dan gemiddeld. Er treedt geen kleurvervaging op en je kunt het goed behandelen, omdat het haar warmtes kan weerstaan tot 160 graden Celsius.

De verwachte levertijd van Balmain Elegance is 1-3 werkdagen.

Niet goed, geld terug
Verzending naar NL en BE
Achteraf betalen
Human remy hair
Track je bestelling
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.