Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Wij komen op RTL met onze hairextensions!

Wij zijn er super trots op dat we kunnen vertellen dat we op TV komen met onze hairextensions! We komen bij het programma Lifestyle Experience op RTL4. Kim gaat in gesprek met een Lifestyle Experience presentator om te vertellen over de hairextensions die wij verkopen.

Lifestyle Experience is een actueel programma waarin het gaat over innovatieve en trendy topics. Het gaat in dit programma over uiteenlopende onderwerpen: van woontips tot gadgets tot evenementen. Elke week zijn er tips te zien van verschillende stichtingen, bedrijven en organisaties die je kennis laten maken met de nieuwste producten en diensten. Deze keer gaat het dus over onze hairextensions! Kim van Hairextensions Voordeel en Kim Kim Haaridee wordt geïnterviewd in onze salon over wat wij precies doen. Ook zal ze haarstukken aanbrengen bij Miss Gelderland 2017, die ook in de finale van Miss Beauty of the Netherlands stond, en bij nog een andere Miss.

Je kunt ons eind december op TV bewonderen! Lifestyle Experience is iedere zondag rond 14.30 uur te zien op RTL4, er zijn uiteraard ook herhalingen te zien. Wij komen met onze haarstukken op zondag 24 december om 14.20 uur op RTL4 en op zondag 31 december om 15.10 uur op RTL5. De herhalingen hiervan zijn op zaterdag 30 december en zaterdag 6 januari. Zet het dus allemaal in je agenda!

Onze video is vanaf nu hieronder te bekijken!

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.