Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Finale Miss Beauty of the Netherlands

Op zaterdag 9 september was het eindelijk zover: de grote finale van Miss Beauty of the Netherlands vond plaats. De grote winnares van de dag was Faith Landman. Zij gaat Nederland vertegenwoordigen als Miss Beauty of the Netherlands 2017 in de Filippijnen bij Miss Earth. Eén van de deelneemsters van Miss Beauty of the Netherlands was Jamie-Lee Joannes, ook wel bekend als Miss Gelderland 2017. Zij droeg tijdens de verkiezing een mooie bos hairextensions die ze gesponsord kreeg van Hairextensions Voordeel.

Hairextensions Voordeel sponsor Miss Gelderland

Het was een erg drukke maar geweldige dag, de dag van de finale. Kim van Hairextensions Voordeel en Kim Kim Haaridee was er de hele dag bij om het haar van de dames te doen. Er waren meerdere kappers aanwezig en Kim was er hier één van. “Het was super leuk om hieraan mee te werken en het is natuurlijk super dat we Jamie-Lee hebben kunnen sponsoren met hairextensions van Bighair. Ik denk dat alle missen die meededen wel hairextensions hadden. Het was een erg drukke dag, van 36 missen moest het haar worden gedaan, maar het was erg leuk.”

miss_teen_groningen_1
Kim doet backstage het haar van Miss Teen of Groningen.

Meer over Jamie-Lee

Hairextensions Voordeel sponsorde dus een mooie bos hairextensions voor finalist Jamie-Lee, oftewel Miss Gelderland. Jamie-Lee heeft helaas niet gewonnen, maar ze heeft zeker gestraald op het podium. Jamie-Lee is 20 jaar oud en komt uit Doetinchem. Ze studeert Human Resource Management in Arnhem en werkt daarnaast bij WE Fashion in Doetinchem. Op TV keek ze altijd al naar missverkiezingen. Ze won in april de titel Miss Gelderland. Daarom mocht ze afgelopen maand meedoen aan de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing. De verkiezing voor Miss Gelderland was de eerste keer dat ze meedeed aan een missverkiezing. Het is dus erg speciaal dat ze gelijk mee mocht doen met de landelijke verkiezing. Wel heeft ze al kleine opdrachten gedaan, zoals modeshows, voor verschillende ontwerpers uit de omgeving van Doetinchem. De hairextensions die Jamie-Lee tijdens de verkiezing droeg zijn van Bighair.

 

miss_teen_groningen_2
Jamie-Lee, Miss Gelderland en finalist van Miss Beauty of the Netherlands, met haar hairextensions van Bighair.

De verkiezing

De Miss Beauty of the Netherlands verkiezing is een verkiezing die staat voor de krachtige jonge vrouw die vanbinnen straalt en daardoor ook vanbuiten. Ze houdt van beauty, fashion, social media en sport. 12 meiden streden tijdens de finale om de felbegeerde titel. Iedere finalist is eerder uitgeroepen tot provinciale miss. Tijdens deze provinciale verkiezingen kwamen er bij elke provincie 2 winnaressen uit: Miss Beauty of the Netherlands en Miss Teen of the Netherlands. Deze 24 provinciale missen stonden nu in de finale. De verkiezing had tijdens de finale 3 hoofdwinnarressen: Miss Beauty of the Netherlands, de titel waar Jamie-lee voor streed, Miss Teen of the Netherlands en Miss Intercontinental Netherlands. Aan de spannende finale ging een finaleweek vooraf, van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september.

Overige winnaressen

De titel Miss Teen of the Netherlands is gewonnen door Phaydra Saenen uit Gelderland en de titel Miss Intercontinental Netherlands is gewonnen door Cathelijne Heppenhuis. Zij zullen de Nederlandse titels gaan verdedigen bij Miss Teen International in de USA en Miss Intercontinental in India. Uiteraard zijn er ook nog andere winnaressen van verschillende awards die werden uitgereikt. Ook werd er aandacht besteed aan het goede doel. Rebecca Yuen werd gekroond tot Miss Charity en mocht een cheque ter waarde van ruim 46 duizend euro uitreiken aan Stichting Haarwensen. Dit sluit natuurlijk ontzettend mooi aan op wat wij doen, dus dit is een erg mooi initiatief.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.