Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoe verzorg ik mijn extensions?

Hoe moet je clip-in extensions verzorgen?

In principe hoef je niet veel te doen voor de verzorging van je clip-ins. Je kunt ervoor kiezen om ze te borstelen met een speciale borstel, maar dat is niet per se nodig. Het enige waar je op moet letten op het gebied van verzorging van je clip-in extensions, is dat je ze altijd uit doet voordat je gaat slapen. In ons blog lees je meer over de verzorging van je clip-in extensions.

Hoe moet je weave of microring extensions verzorgen?

Als je mooie weaves hebt laten zetten, wil je natuurlijk dat ze nog lang zo mooi blijven! Het is belangrijk dat je deze extensions iedere dag goed uitborstelt. Gebruik hier een kwalitatief hoogwaardige borstel voor, die de haarschubben niet beschadigt! Wil je je extensions wassen, gebruik dan speciale shampoo en lauw water. Ben daarnaast niet te ruw met het drogen van je haar, maar doe dit voorzichtig. Zo blijven je extensions het langst mooi!

Hoe moet je tape extensions verzorgen?

Heb je tape extensions laten zetten, dan kun je daar alles mee doen wat je wil! Kleuren, stijlen of krullen, het kan allemaal. Het is hierbij wel belangrijk dat als je je haar stijlt of krult, dat je dan niet met de hete tang de tapes raakt. Dit kan ervoor zorgen dat ze eerder loslaten, en het is ook niet goed voor je stijltang. Het is belangrijk dat je je haar dagelijks goed borstelt en dat je het was met een goede shampoo. Je kunt hier kiezen voor een speciale extensions shampoo, waardoor je hairextensions nog langer mooi blijven.

Hoe moet je keratine wax extensions verzorgen?

Ook bij de keratine wax extensions is het belangrijk dat je ze dagelijks goed doorborstelt. Daarnaast is het bij het wassen van je haar belangrijk dat je je hoofd altijd omhoog houdt. Zo loopt het water vanuit je kruin naar beneden, en niet andersom. Dit zorgt ervoor dat je hairextensions langer mooi blijven. Daarnaast is het af te raden om je haar te borstelen als het nat is; haal je haar wat uit elkaar met je vingers. In ons blog lees je meer over de verzorging van je keratine wax extensions.

Lees hier al onze tips voor de verzorging van je extensions.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.