Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoe kun je je extensions krullen of stijlen?

Als je synthetische extensions hebt, dan kun je deze in principe niet krullen of stijlen. Het is dan ook erg belangrijk dat je niet direct met je krultang op de synthetische extensions komt. Gebeurt dit wel, dan smelten de extensions direct en dat wil je natuurlijk niet hebben.

Heb je 100% human hair extensions, dan is het wel mogelijk om je haar te krullen of te stijlen. Erg leuk als je bijvoorbeeld naar een feestje gaat, en een mooie volle bos krullen wil hebben, of eens echt mooi, glanzend stijl haar wil hebben. Je kunt je eigen haar en je hairextensions in principe tegelijk stijlen of krullen. Heb je wax of tape extensions, zorg er dan wel voor dat je met de warme stijl- of krultang niet de tapes of waxjes raakt; dit kan ervoor zorgen dat ze beschadigen en/of eerder losraken.

Het is heel belangrijk dat je je haar nooit krult of stijlt met een tang die warmer is dan 180 graden Celcius. Borstel voordat je je haar gaat krullen of stylen, je haar goed door en gebruik altijd een hitte beschermend serum; hierdoor blijven je haren en je extensions langer mooi. Door dit serum kan er wat stoom van je haar af komen als je het krult of stijlt; dit is niet erg of schadelijk. Om je krullen lang mooi te houden, kun je het beste wat haarlak gebruiken. Zo blijven ze goed zitten!

Onze verzorgingsproducten:

Balmain Professionele Stijl-, krultang

Balmain Plug & Play Connector

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.