Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Welke soorten hairextensions zijn er?

Hair extensions: de perfecte mogelijkheid om haarverlenging en haarvolume te creëren. Alleen er zijn verschillende soorten extensions met verschillende voordelen. Welke soorten hairextensions zijn er?

 

In deze blog nemen we je mee naar wel 9 typen hairextensions, zodat je weet welke hair extension bij je past.  

Hairextension type 1: V-part hairextensions 

De eerste soort extensions zijn de V-part hairextensions. Dit type hairextensions is erg populair, doordat de extensions een mooie, uitgesneden V-part hebben. Deze extensions zijn ideaal voor het creëren van zowel lengte als volume aan je haar op een natuurlijke manier. 

Bij Hairextensions Voordeel hebben we een breed assortiment aan de mooiste V-part extensions in verschillende kleuren. Bekijk bijvoorbeeld onze V-part hairextensions in de polulaire kleuren off black, diep donker bruin en balayage Dubai

Hairextension type 2: Voluminizer clip hairextensions 

Een andere, mooie soort hairextension is de Voluminizer clip hairextensions. Zoals de naam zegt, brengt dit type hairextension veel volume aan het haar. Daarbij kun je dit type hairextension makkelijk in- en uit “clippen”. Perfect voor als je is een keer een wat vollere haarstijl wilt! 

 

Een Voluminizer clip hairextension staat ook mooi samen met het eerste type hairextension hierboven beschreven. V-part en Voluminizer hairextensions complimenteren elkaar mooi, doordat vorm en volume met elkaar wordt gecombineerd. 

 

Ontdek bij Hairextensions Voordeel de collectie Voluminzer clip hairextensions

Hairextension type 3: Clip in set hairextensions 

Nu we het toch over Clip-in extensions hebben, een ander type hairextensions is clip-in extensions in setjes. Op deze manier kun je wanneer je wilt gemakkelijk haarverlenging en volume creëren door de Clip-in extensions in- en uit te clippen en dit over het gehele haar.

 

Je hebt namelijk een set van Clip-in hairextensions, waardoor je meerdere banen in je haar kunt clippen. Bij Hairextensions Voordeel hebben we een breed assortiment van Clip extensions echt haar en krijg je een set van 8 banen. Enough for voluminous hair! 

Hairextension type 4: Tape extensions 

Een meer “permanentere” optie en type hairextensions zijn Tape extensions. Zoals de naam ook hier weer zegt, is de applicatiemethode door middel van tape. De extensions zitten aan een plakstrip en deze kun je door middel van een stijltang bevestigen aan je eigen haar. 

 

Bij Hairextensions Voordeel vind je Tape extensions in verschillende kleuren en lengtes. Daarbij zijn alle hairextensions gemaakt van 100% human hair, voor een natuurlijke look. 

Hairextension type 5: Keratine extensions 

De vijfde type hairextensions waaruit je kunt kiezen zijn de Keratine extensions. Ook dit type valt onder de permanentere optie en zorgt er juist voor dat je langdurig kunt genieten van een hairextension look.

 

De Keratine extensions kunnen namelijk wel tot vier maanden blijven zitten! Bij de applicatie van Keratine extensions wordt gebruikgemaakt van keratine wax bonding en worden de extensions plukje voor plukje bevestigt. 

 

Ontdek in de webshop van Hairextensions Voordeel een assortiment vol met Keratine extensions

 

Hairextension type 6: Weave extensions 

Een ander type hairextension waarbij je ook langdurig van de extensions kunt genieten zijn Weave extensions. Deze type extensions zorgen voor een mooie haarverlenging en worden normaal gesproken bevestigd door middel van micro ringen of vlechtjes in het haar. 

 

Op deze manier hoef je niet telkens je hairextensions in- en uit te doen, maar blijven deze op een natuurlijke manier aan het haar bevestigd. Bij Hairextensions Voordeel vind je ook van de Weave extensions een breed assortiment in verschillende kleuren, lengtes en merken. Zo zijn de Weave extensions van Bighair zowel als Genius Weft als in andere varianten verkrijgbaar.  

Hairextension type 7: Micro loop ring extensions 

Een andere vorm van hairextensions die nu erg populair is zijn Micro loop ring extensions. Net zoals Weave extensions verlengt het je haar op een mooie en natuurlijke manier, alleen is de applicatie fijner en minder schadelijk!

 

Bij Micro loop ring extensions worden kleine, siliconen ringetjes gebruikt om extensions aan je eigen haar te bevestigen en hiervoor hoeft geen hitte of lijm te worden gebruikt. Je kunt hierdoor dus genieten van mooi haar, terwijl het je eigen haar gezond houdt. Daarbij kunnen Micro loop ring extensions tot wel 4 maanden blijven zitten. 

 

Bekijk ons Micro loop ring extensions assortiment in de webshop en ontdek de vele voordelen van dit type hairextension

Hairextension type 8: Wire extensions 

Als je dacht dat we al uit alle type hairextensions waren, hebben we zeker nog een variant die de ultieme oplossing biedt voor zowel haarvolume als haarverlenging: Wire extensions

 

Dit type hairextensions wordt niet vast aan het haar bevestigd en kun je er gemakkelijk in- en uithalen. In het assortiment van Hairextensions Voordeel vind je dan ook diverse Wire extensions van 100% human hair, voor een natuurlijke en volle bos haar. 

Hairextension type 9: Ponytail extensions 

Last but not least: Ponytail extensions. Dit type hairextension is ideaal voor als je een bepaalde haarstijl voor een gelegenheid wilt. De hairextension zit namelijk al in een staart en hoef je alleen nog maar in je haar te clippen.

 

Dit is ook perfect voor als je je staart wilt verlengen en een gepolijst effect aan je haar wilt geven. In de webshop van Hairextensions Voordeel vind je een assortiment met Ponytail extensions, maar ook Bun clip-ins voor de perfecte knot. 

 

Nu je een goed overzicht hebt van welke soorten hairextensions er allemaal zijn, kun je de juiste hairextensions kiezen die bij je past of zelfs een mix&match ervan dragen! 

Bij Hairextensions Voordeel geven we je ook al te graag advies. Mocht je dus toch nog vragen hebben of twijfelen over welk type extensions je kunt nemen? Neem dan gerust contact met ons op of WhatsApp ons bij korte vragen via https://wa.me/31768884433.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.