Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Zo maak je ook dit jaar een feest van de feestdagen

Door corona lijken alle plannen voor Kerstmis en nieuwjaar in het water te vallen. Er zijn geen leuke feestjes, geen gezellige avonden met de hele familie aan tafel en geen surprises met vriendinnen. In dit blog geven we je een aantal tips om de feestdagen toch nog een beetje speciaal te maken.

Bestel een heerlijk kerstdiner

Blader samen met je huisgezin of vriend door de verschillende afhaalmenu’s van de restaurants in de buurt en kies samen een lekkere maaltijd. Bestel deze tijdens Kerstmis en doe net alsof je in een chique restaurant zit. Dek de tafel mooi, steek een paar kaarsjes aan, zet een zwoel muziekje op, enzovoorts. Ga de dag van tevoren even naar de slijterij en haal ook een paar lekkere flessen wijn en misschien zelfs een toetje. Als je zo uitpakt, wil je straks ieder jaar thuis Kerstmis vieren.

[cta_button url=”https://hairextensionsvoordeel.nl/8-banen-clip-in-hair/”]BEKIJK ALLE CLIP-IN EXTENSIONS[/cta_button]

[cta_button url=”https://hairextensionsvoordeel.nl/1-baan-clip-in-wire-hair/”]BEKIJK ALLE 1-BAAN CLIP-IN EXTENSIONS[/cta_button]

Ga voor glitters

Dat je de deur niet uit kunt deze feestdagen, betekent niet dat je je niet mooi aan hoeft te kleden. Spreek met elkaar af dat jullie op kerstavond, of op eerste kerstdag, helemaal gekleed gaan in black tie. Doe bijvoorbeeld een mooie glitterjurk aan of ga helemaal los met je haar. Door je op je mooist aan te kleden, creëer je meteen een feestgevoel!

Wij weten natuurlijk als geen ander dat een goed kapsel wonderen kan doen voor je outfit, maar ook voor je zelfvertrouwen. Wil je daarom echt even uitpakken met je kapsel? Kies dan voor clip-in extensions of 1-baan clip-in extensions. Deze extensions zijn super handig zelf in en uit te doen en zo kun je helemaal los gaan met verschillende, spetterende kerstkapsels! Even geen inspiratie voor je kapsel? Gelukkig hebben we dan ook een blog vol ideeën voor je.

 

         balmain-logo     eurosocap-logo

Uitpakken met cadeaus

Natuurlijk hoef je het geven van cadeautjes aan elkaar niet te laten dit jaar, dat kan namelijk helemaal corona proof. Als dit echter het enige is dat je dit jaar gaat doen, kun je hier best wat meer mee uitpakken. Maak bijvoorbeeld eens een hele uitgebreide surprise voor elkaar, of gooi het budget dit jaar wat omhoog, zodat je elkaar net even dat kleine beetje extra kunt geven.

Tijd voor spelletjes!

Bij veel mensen staan gezelschapsspellen met kerst al op de planning, maar we wilden het toch nog even noemen. Spelletjes zijn namelijk een hartstikke goede vulling van de avond. Maak bijvoorbeeld jullie eigen Wie ben ik, met allerlei karakters en personen die herkenbaar zijn voor jullie familie, of laat één iemand de quizmaster zijn en een pubquiz maken voor de rest van het gezin. Dat staat garant voor uren plezier!

 

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.