Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Extensions laten zetten in heel kort haar: is het mogelijk?

Een kort kapsel kan heel stoer en fashionable zijn. Toch begrijpen we dat je, als je kort haar hebt, het kan missen om een bos lang haar te hebben! Wil je graag afwisselen tussen lang en kort haar, dan heb je vast al eens aan het nemen van hairextensions gedacht. Of je hebt je haar net kort laten knippen, maar er toch spijt van gekregen. Zijn hairextensions dan wel een optie? Wij vertellen je graag meer over het zetten van hairextensions als je heel kort haar hebt!

Extensions als je heel kort haar hebt

Extensions hebben als voornaamste doel om je langer haar te geven! Maar als je heel kort haar hebt,  kan het lastig zijn. Het is natuurlijk altijd mogelijk om de extensions te laten zetten, maar of het er dan ook mooi uitziet is een tweede. Wanneer je haar hebt dat korter is dan 10 centimeter, kan het namelijk zo zijn dat je de aanhechting van de extensions ziet wat natuurlijk minder mooi is.

Tape of clip-in extensions in kort haar

Het is ook mogelijk om tape extensions te zetten in kort haar. Wanneer je dik en kort haar hebt is dit sowieso geen probleem; dan is de kans dat je de tape ziet zitten klein. Heb je dun, kort haar, dan kun je het natuurlijk altijd proberen om te zien hoe het eruit ziet. Dat geldt ook voor clip-in extensions in kort haar. Je wil natuurlijk liever niet dat de clips te zien zijn, dus test dit eerst. Wanneer je kort haar hebt en graag extensions wil, kun je misschien het best kiezen voor wire hair extensions. Deze extensions bevestig je namelijk met een bijna onzichtbare visdraad, waardoor de aanhechting dus ook minder goed te zien is dan bij tape of clip-in extensions.

De aansluiting van de extensions met je eigen haar

Wil je hairextensions terwijl je heel kort haar hebt, dan is het dus slim om het een en ander te proberen. Let erop dat je dus ook langere extensions nodig hebt om de gewenste lengte te krijgen. Daarnaast kun je de extensions beter door je kapster laten zetten, omdat het mooier is als je eigen haar dan in lagen geknipt wordt. Zo zal het verloop van je eigen haar naar de extensions er mooier uitzien, anders zie je duidelijk dat er twee lengtes zijn. Dat ziet er natuurlijk niet zo mooi uit.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.