Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Blogbericht

Celebrities en hairextensions

Je kent het wel: je bladert door een roddelblad en ziet de jaloersmakende bos haar van menig celebrity. Groot, volume, hollywood waves, extreem lang, vrijwel alles waar de gemiddelde vrouw niet mee gezegend is. Voor je jaloers in een hoekje gaat huilen, is het goed om te beseffen dat deze prachtige kapsels 9 van de 10 keer nep zijn. Iedereen kan deze kapsels krijgen, ook jij! Het geheim? Hairextensions!

Waarom hairextensions?

De meeste Hollywood sterren en bekende Nederlanders maken gebruik van hairextensions. Velen maken hier ook zeker geen geheim van. Voor sommigen is het juist enorm handig dat ze van de ene op de andere dag extreem kunnen wisselen van kapsel, bijvoorbeeld als actrice. Hairextensions zijn strengen nep haar die kunnen worden toegevoegd aan het eigen haar. Met hairextensions kun je je eigen haar verlengen, je kunt er volume en krullen mee creëren of je kunt kleur toevoegen. Ideaal dus als je van jezelf niet gezegend bent met een volle en lange bos haar. De kwaliteit van hairextensions is tegenwoordig zo goed, dat je het verschil niet meer ziet tussen echt en nep haar. Dit zie je wel aan alle celebrities die hairextensions gebruiken. Ook zijn hairextensions tegenwoordig erg betaalbaar.

BN’ers met hairextensions

In Nederland zijn er dus meerdere BN’ers die gebruik maken van hairextensions. Hoewel er in Nederland toch nog veel over wordt gezwegen, kwamen Sylvana Simons en Tatjana Simic er al voor uit liefhebbers te zijn van hairextensions. Ook van onze eigen koningin Máxima wordt vermoed dat ze een grootgebruiker is van haarstukken, voornamelijk als ze het haar opgestoken draagt. Als Koningin Máxima het haar los draagt, oogt het namelijk een stuk dunner.

Extensions in Hollywood

Juist de celebrities in Hollywood lopen er vaak flink mee te koop dat ze enorm fan zijn van hairextensions. De ene dag hebben ze een kort kapsel, de volgende dag lopen ze met haar tot op hun billen. Dit kan natuurlijk alleen maar worden gerealiseerd met een haarverlenging. Menig celebrity uit Hollywood heeft dit ook al toegegeven. Neem bijvoorbeeld de Kardashians. De bekende familie staat erom bekend dat ze zeker niet vies zijn van hairextensions en pruiken. Met name Kylie Jenner is een grootgebruiker van hairextensions en pruiken. Je spot haar bijna elke dag met een ander kapsel, van kort en roze haar tot een lange en krullende look. Van haarzelf heeft Kylie een bob. Ook haar halfzus Kim Kardashian wordt regelmatig gespot met hairextensions. Op deze manier kan ze haar stijl elke dag veranderen.

kylie_jenner_foto2
Kylie Jenner

Niet alleen de Kardashians, ook sterren als Selena Gomez, Ariana Grande, Beyoncé, Rihanna en Sarah Hyland zijn fan van hairextensions. Er wordt regelmatig afgewisseld tussen de bob of lob (de langere versie van de bob) en lange Rapunzel lokken. Ariana Grande heeft er zelfs haar handelsmerk van gemaakt. Ze wordt vaak met haar steile paardenstaart tot op haar billen gespot. Rihanna gebruikt hairextensions zelfs om bijvoorbeeld een pony mee te creëren. Een celebrity die zeker geen geheim maakt van haar voorliefde voor hairextensions is Instagram koningin Chrissy Teigen (vrouw van John Legend). Op Instagram postte ze onlangs haar geheim: hairextensions. Zo kan ze de ene dag de deur uit met een mooi kort kapsel en de andere dag de rode loper op met lange lokken. Chrissy is zelfs zo fan van hairextensions, dat ze tijdens een presentatie over Priscilla Valles’ hairextensions aanwezigen showde hoe je je hairextensions kunt stijlen en verzorgen.

Chrissy_Teigen
Chrissy Teigen

Op de catwalk

Ook op de catwalk worden hairextensions fanatiek ingezet. Op deze manier kan bij elk model dezelfde look worden gecreëerd. Doutzen kroes onthulde vorig jaar dat ze tijdens een show van Balmain hairextensions droeg. We gaan ervanuit dat dit hairextensions van Balmain zelf waren.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.