Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoe vaak moet je extensions vervangen?

Het is afhankelijk van de soort extensions, hoe vaak je die moet vervangen. We geven dit daarom graag per soort aan. Lees hier meer over de verschillende soorten extensions.

Hoe vaak moet je clip-in extensions vervangen?

Clip-in extensions zijn geen permanente extensions. Je kunt ze elke dag in en uit doen, wanneer jij zelf wil! Het is hierbij belangrijk dat je nooit met clip-in extensions in gaat slapen! Dit is niet goed voor de hairextensions zelf, en ook niet voor je eigen haar.

Hoe vaak moet je weave extensions vervangen?

Het fijne aan weave extensions, ook wel weft extensions of microring extensions genoemd, is dat je ze kunt hergebruiken! Je bevestigt ze natuurlijk bij de haaraanzet, waardoor ze meegroeien met je eigen haar. Daarom moet je ze na zeven tot acht weken weer omhoog laten plaatsen.

Hoe vaak moet je tape extensions vervangen?

Tape extensions blijven ongeveer vier werken mooi en stevig zitten. Het is aan te raden om de hairextensions na deze vier weken te verwijderen, wat je kunt doen met een speciale vloeistof. De hairextensions zelf kun je nu gewoon weer hergebruiken, weliswaar met een nieuw stukje tape.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.