Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoe moet ik mijn extensions invlechten?

Vlechten met je extensions

Kun je vlechten maken met je extensions in? Natuurlijk kan dat! Zorg er wel altijd voor dat de vlechten niet te strak zitten, dat zit namelijk niet prettig en je wil natuurlijk voorkomen dat je je extensions los trekt. Een populaire haarstijl is de visgraatvlecht. Met een flinke bos haar, die je natuurlijk met je extensions hebt kunnen creëren, is de visgraatvlecht. Deze mooie vlecht maak je als volgt:

  • Verdeel eerst je haar in twee strengen. Let erop dat je niet te hard aan je haar trekt. Naast dat dat niet goed is voor je extensions, is een wat losse, “messy” visgraatvlecht ook het mooiste.
  • Houd in elke hand één streng haar vast. Pak vervolgens vanuit de rechterstreng een plukje van de buitenkant af, en geef deze bovenlangs aan de linkerstreng. Hierna doe je hetzelfde vanuit de linkerstreng naar de rechterstreng. Dit herhaal je tot je aan het einde van je haar bent! Daarna zet je de vlecht natuurlijk vast met een elastiekje.

Wil je je visgraatvlecht extra messy maken, dan kun je als je klaar bent met vlechten voorzichtig wat plukjes los maken. Vlechten met je extensions kan dus zeker!

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.