Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
Winkel

Beauty Pillow

Beauty Pillow collageWaarom Beauty Pillow?

Benieuwd naar de positieve eigenschappen van de Beauty Pillow? Er zijn zoveel redenen om vandaag nog te beginnen met je mooi te slapen op de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow. Bekijk de voordelen van het Beauty Pillow en slaap je mooi!

Werkt anti-ageing, minder rimpels en een zichtbaar jongere en stralende huid
Uw huid en haar glijden over het zijdezachte satijnen kussensloop terwijl katoen opruwt, schuurt en vocht aan de huid onttrekt. Vergelijk het met op een handdoek liggen, na een tijdje staat de afdruk van de stof in je huid. Dit gebeurt dus ook tijdens het slapen op een katoenen kussensloop met je gezicht. Weliswaar in veel mindere mate, maar we slapen een derde van ons leven en creëren zo rimpelvorming. Het is een bekend feit: katoen wrijft … satijn glijdt. Door altijd te slapen op een satijnen kussen van Beauty Pillow voorkom je veel rimpelvorming op de lange termijn. Slaap je mooi met een Beauty Pillow!

Gaat de strijd aan met puistjes en acné en onzuiverheden
Bij acné, puistjes en onzuiverheden adviseren wij het witte satijnen kussensloop van Beauty Pillow, omdat deze geen kleurstof bevat. Het satijnen kussen geeft de huid rust en reguleert de talgproductie. Katoen schuurt de onzuiverheden open zodat deze extra geactiveerd worden. Na vier tot zes weken slapen op een zijdezacht satijnen kussensloop van Beauty Pillow heeft de huid zich een keer vernieuwd en is het resultaat daar, want om de 28 dagen vindt er een celvernieuwing van de huid plaats. Slapen op satijn, in combinatie met een goede huidverzorging, helpt echt bij het verminderen van acné en puistjes.

Kalmeert een vurige huid en couperose
Satijn schuurt niet zoals katoen maar glijdt en polijst daarbij de huid. Slapen op een satijnen kussensloop van Beauty Pillow maakt de ook couperose-huid veel rustiger.

Verkoelt bij nachtelijk transpireren
Het satijnen kussensloop van Beauty Pillow is heerlijk koel en remt transpireren. Niet alleen vrouwen hebben hier baat bij, ook mannen vinden het heerlijk.

Geen slaapvouwen meer in het gezicht na een woelige nacht
Door de glijdende en polijstende werking van het gladde zijde zachte satijn van de beauty pillow ontstaan er geen vouwen in het gezicht en voorkomt het zo slaapvouwen en rimpelvorming. Het beauty kussen zorgt ervoor dat de huid glad en gaaf blijft.

Zorgt voor makkelijk doorkambaar en glanzend haar, voorkomt gespleten haarpunten
Slapen op een kussen van satijn betekent de volgende morgen een glanzende haardos zonder klitten of pluizenbol op je hoofd. Het haar blijft veel beter in model en je voorkomt gespleten haarpunten door de glijdende beschermende werking van het satijnen kussensloop. Het is een oud gegeven dat de kappers uit grootmoeders tijd al adviseerde om op een satijnen sjaaltje te slapen zodat het haar de volgende morgen nog goed in model zit. Daarvoor is het zijde zachte satijnen kussensloop van Beauty Pillow de oplossing!

Minder snel vet haar, maar ook minder snel droog haar
Het satijnen kussen van Beauty Pillow zorgt voor een regulerende werking van de talgproductie waardoor het haar minder snel vet wordt en daarbij onttrekt het satijnen kussensloop geen vocht aan het haar waardoor het haar ook minder snel uitdroogt.

Intensievere werking van huid- en haarproducten
Katoen absorbeert uw huid- en haarverzorgingsproducten zodat een groot deel van de belangrijke werkstoffen verloren gaan in uw kussen. Uw satijnen kussensloop heeft deze eigenschap niet en geeft uw huid rust. Tevens zorgt het satijn ervoor dat uw huid de verzorgingsproducten optimaal opneemt. Slaap je mooi met een zijdezachte Beauty Pillow!

Anti-allergeen, satijn neemt geen huisstofmijt en pollen op
Het satijnen kussensloop van Beauty Pillow trekt geen huisstofmijt en pollen aan. Stofdeeltjes nestelen zich graag in katoen, maar indien u uw kussen omhult met een satijnen kussensloop zal stof geweerd worden. Word wakker zonder verstopte neus op een Beauty Pillow.

Niet goed, geld terug
Verzending naar NL en BE
Achteraf betalen
Human remy hair
Track je bestelling
Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.