Alle Bighair producten voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
veelgestelde vragen

Hoeveel extensions heb ik nodig?

Hoeveel extensions je nodig hebt, hangt af van hoe dik, dun, kort of lang je eigen haar is. Dit verschilt per persoon en de reden waarom je hairextensions wil. Hoeveel extensions je nodig hebt voor verlenging, verschilt weer van hoeveel extensions je nodig hebt voor verdikking.

Vaak wordt de hoeveelheid weft extensions afgemeten in banen, maar het komt ook voor dat je per gram rekent. Ga je voor 100% human hair en wil je graag verlengen, dan moet je rekenen op 100 tot 150 gram haar. Heb je heel kort en dik haar, dan is het verstandig om te kiezen voor meerdere banen extensions. Meestal is het zo: hoe dunner je eigen haar, des te minder banen je nodig hebt. Heb je dun en middel lang haar, kies dan voor één baan weft extensions.

Extensions voor dik haar

Als je dik haar hebt en het dus vooral gaat voor de verlenging van je haar, heb je meer hairextensions nodig. Als je namelijk te weinig hairextensions gebruikt bij dik haar, is het contrast tussen de extensions en je eigen haar te groot, wat zorgt voor een onnatuurlijk resultaat.

Kom je er niet helemaal uit hoeveel extensions jij nodig hebt voor de verlenging of verdikking van je haar, dan kun je altijd contact met ons opnemen voor advies.

Loading...

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang

10% KORTING!

Op alle producten in de webshop
(m.u.v. de sale-producten).

Wees de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen en nieuwtjes.